Doe de huisnummercheck! - ook in HALLE

C21

Doe de huisnummercheck! - ook in HALLE

Schermafbeelding_2022-05-05_om_14
 

De stad Halle doet een oproep aan alle inwoners om hun huisnummer na te kijken. Een duidelijk leesbaar huisnummer kan immers levens redden bij een interventie van de hulpdiensten. Snel gevonden, is snel geholpen!  
Is jouw huisnummer duidelijk genoeg?
Dit zegt het politiereglement: “Het is een verplichting om aan elke woning een huisnummer te voorzien, duidelijk zichtbaar van op de openbare weg.” Als eigenaar, gebruiker of huurder van een woning of gebouw hoor je dus voor een goed leesbaar huisnummer te zorgen. Dat is niet alleen handig voor de postbode, het kan zelfs levens redden. Wanneer de hulpdiensten bij een dringende interventie een woning niet meteen kunnen vinden door een ontbrekend huisnummer, gaat er immers kostbare tijd verloren.
Doe de huisnummercheck
Neem je huisnummer dus eens goed onder de loep. Rij bijvoorbeeld eens voorbij je woning met de wagen. Blijkt je huisnummer toch niet zo goed zichtbaar? Doe dan het nodige: haal wat het zicht belemmert weg of zorg voor een groter en duidelijker huisnummer. Ook kleurcontrasten kunnen helpen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief