Opnieuw elke maandagavond Stroppenconcerten tijdens de zomermaanden

C21

Opnieuw elke maandagavond Stroppenconcerten tijdens de zomermaanden

Mini_sh2_6863_01_01
 
281805680_4909868602443924_746568958571534791_n
 

Van Metejoor tot The Soulbrothers met Charel en Wim Soutaer. De affiche van de Stroppenconcerten in Halle is compleet! De concerten starten op maandag 4 juli en lopen tot 22 augustus. 

We kunnen elkaar na 3 jaar terug ontmoeten op de Stroppenweide voor een gezellige babbel, een concertje meepikken van minder bekend tot heel bekend, genieten van een biertje, een kriek of geuze of een cava en een hapje eten! En de concerten zijn nog steeds gratis. Dit kan uiteraard enkel door de trouwe sponsors die blijven geloven in het concept. Dit jaar zal ook de 11-juliviering plaatsvinden op de Stroppenweide in samenwerking met de Stad Halle, ’t Vondel en Vlaanderen Feest. Op het podium staat Dana Winner. De topper op de affiche is Metejoor op 15 augustus. 

Betalen kan cash of met kaart. Voor het eerst wordt ook gewerkt met herbruikbare bekers. Die worden met een waarborg aangekocht en kunnen na elk concert ingewisseld worden. Naast Kriek Boon is er voor het eerst ook Oude Geuze Boon te koop. Voor de hongerigen is het aanbod van foodtrucks uitgebreid. De organisatoren vragen om zoveel als mogelijk met de fiets te komen want parking is er in de straten in de onmiddellijke buurt moeilijk te vinden. Er is wel nog een autoparking voor mindervaliden voorzien nabij het concertterrein. Het volledige programma en al de details is te vinden via www.stroppenconcerten.be en via de faceboopagina Stroppenconcerten. 
Tot slot: De concerten worden gratis aangeboden en daarom vragen de organisatoren geen eigen drank mee te brengen en te nuttigen. De verkoop van drank is hun belangrijkste bron van inkomsten. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2022
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief