Gouden huwelijk voor Freddy en Anne-Marie

C21 Css

Gouden huwelijk voor Freddy en Anne-Marie

Foto_bij_persbericht
 

Freddy De Bremaecker en Anne-Marie Vancauwelaert vierden op zaterdag 14 mei hun vijftigste huwelijksverjaardag in zaal Cadiz in Pepingen. Zij ontvingen een mooie bos bloemen, een medaille en de wensen van hunne majesteiten de Koning en de Koningin uit handen van burgemeester Marc Snoeck (Vooruit), bijgestaan door schepen Christophe Merckx (CD&V) en raadslid Arno Pirolo (Vooruit).

Het koppel leerde elkaar kennen in zaal "De Jonge Deken", waarna ze al snel mekaar het ja-woord schonken. Het huwelijk bracht drie kinderen voort: Kristof, Ronny en dochter Ilse. Anne-Marie bleef thuis om voor hen te zorgen, terwijl Freddy aan het werk was bij Colruyt. 

Beiden waren bovendien bijzonder bezige bijen. Zo waren ze bijvoorbeeld jarenlang actief als vrijwilliger bij de S-Plus Bond "A. Van Acker", de socialistische seniorenvereniging van Halle, waarvan ze tot op de dag van vandaag nog altijd lid zijn. 

Verder zijn ze alvast van plan om er nog vele gelukkige jaren bij te doen, die ze met veel liefde samen zullen doorbrengen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 jun 2022
Marc Sluys | 29 jun 2022

archief