Kermis in Essenbeek op 17 en 18 juni

C21 Css

Kermis in Essenbeek op 17 en 18 juni

Img_6609
 

Na 2 jaren van ongeduld mag er opnieuw gefeest worden tijdens Essenbeek Kermis.  Het Sisseplein wordt tijdens deze editie wee dagen verkeersvrij voor een rommerlmarkt en openluchtactiviteiten voor jong en oud. Omleidingen zijn voorzien en fietsstallingen worden opgesteld.
De feesten starten op vrijdag 17 juni om 19 uur met een Kubbtornooi (volzet), D’Hopmaten zorgen voor de ambiance. BBQ en drank zullen niet ontbreken.

Zaterdag 18 juni start de dag met een rommelmark vanaf 6 tot 13 uur.  Momenteel zijn al 66 standhouders ingeschreven, dus de markt is al groter dan ooit tevoren. Er is kinderanimatie met springkastelen, een antieke draaimolen en een schminkstand. Dit jaar is er geen tentoonstelling en geen zomerjogging.
Tijdens de twee feestelijke kermisdagen is er naast drank, broodjes met pensen, braadworsten en spek ook de cavabar. Naar jaarlijkse gewoonte is “Ba Prinsj” de deur één dag open. Daar kan men terecht voor de eerste pils van “Den Herberg”.

Al de optredens zijn gratis en met de drankjes worden de kosten gedekt. Op het podium worden verwacht:  Pipo en Pipette, The Crazy Discoshow, Seven Of Jacks, Bram en Lennert, Danny Fabry, Level Six, 2 Fabiola en Bart Reeves.

Voor info, inlichtingen en inschrijvingen voor de activiteiten kan men terecht op: www.kermisessenbeek.be

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 03 jul 2022
Marc Sluys | 30 jun 2022

archief