HALLE trakteert tijdens eerste inwonersdrink

C21 Css

HALLE trakteert tijdens eerste inwonersdrink

Schermafbeelding_2022-06-10_om_11
 

Nu we corona stilaan achter ons kunnen laten, wil de stad Halle haar inwoners graag trakteren op een gezellige namiddag. Op zaterdag 9 juli 2022 zijn alle inwoners van Groot-Halle welkom op Stroppen voor een allereerste inwonersdrink.In 2019 leverde de oproep ‘idee ZKT stad’ het leuke voorstel op om een inwonersdrink te organiseren: een drink georganiseerd door de stad voor al haar inwoners. Corona stak de voorbije twee jaar stokken in de wielen, maar nu is het eindelijk zover.
Namiddag vol sfeer en animatie
Op zaterdag 9 juli 2022 zijn alle Hallenaren van 14 tot 16u welkom op Stroppen om samen het glas te heffen en te genieten van een toffe namiddag. Wij zorgen voor de gratis verfrissende drankjes en de Fanfarettes voor een prettig gestoorde smeltkroes van blazers, percussie en circusgekte. Ook lokaal zangtalent Nina Butera is van de partij. Zij trakteert iedereen om 14u45 op een mix van Vlaamse en Engelstalige meezingers. Wie honger heeft, kan dan weer terecht bij de verschillende foodtrucks.
Heb je zin om samen de zomer goed in te zetten? Kom dan zeker langs en meng je in het feestgedruis. Iedereen is meer dan welkom!
Volg ons op facebook https://fb.me/e/1weoZXWYz.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 03 jul 2022
Marc Sluys | 30 jun 2022

archief