Maak kennis met sociaal werk tijdens de speeddateweek in HALLE

C21 Css

Maak kennis met sociaal werk tijdens de speeddateweek in HALLE

Schermafbeelding_2022-06-12_om_16
 

De Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten vzw (VVSG) organiseert een speeddateweek van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli 2022 tussen laatstejaarsstudenten sociaal werk en OCMW’s. Ook in Halle zoeken we sociale werkers. Schrijf je dus snel in voor deze interessante ontmoeting met mogelijk je toekomstige werkgever!
Sociaal talent gezocht!
De speeddateweek loopt van 27 juni t.e.m. 1 juli en is een campagne van de VVSG. Eind juni studeren heel wat talenten af, en de bedoeling is om hen in direct contact te brengen met de boeiende en gevarieerde wereld van sociaal werk bij lokale besturen. Veel OCMW’s in onze steden en gemeenten in Vlaanderen zijn namelijk dringend op zoek naar sociale werkers. Een speeddate is de ideale gelegenheid om alles te weten te komen over deze maatschappelijk bijzonder relevante job.
Afspraak met je toekomstige werkgever
Wat houdt sociaal werk bij het OCMW in? Ben jij de doener, luisteraar, verbinder die de sociale dienst zoekt? Heb je veel goesting om je schouders te zetten onder grote maatschappelijke uitdagingen met veel persoonlijk contact? Schrijf je in voor de speeddate in Halle op dinsdag 28 juni of donderdag 30 juni in het sociaal huis te Halle (Auguste Demaeghtlaan 38) en maak kennis met deze gevarieerde job waarbij mensen helpen centraal staat. Misschien haal je nog voor je diploma-uitreiking jouw eerste werkcontract binnen!
Hoe inschrijven:
Schrijf je voor woensdag 15 juni online in via enquetes.vvsg.be voor een speeddate met het OCMW van Halle in het Sociaal Huis (Auguste Demaeghtlaan 38, 1500 Halle). Dit gaat door op een van volgende data:

  • dinsdag 28 juni (voormiddag)
  • donderdag 30 juni (namiddag)
  • donderdag 30 juni (avond)
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 26 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief