De stad HALLE kijkt uit naar een mooie zomer

C21 Css

De stad HALLE kijkt uit naar een mooie zomer

Schermafbeelding_2022-06-16_om_17
 

Van muziek en festivals over activiteiten voor kinderen tot kermissen: we kijken allemaal uit naar ‘ne schone zomer’ in Halle. En dat in het allerbeste gezelschap! Geniet samen met je familie, vrienden en buren van zonovergoten dagen en dompel ook jouw buurt onder in de festivalsfeer met het #halledaarheen-pakket. Via www.halle.be/halledaarheen en onze andere nieuwskanalen houden wij en onze #halledaarheen-reporters je op de hoogte, zodat je zeker geen enkel evenement mist!
Bruisende zomerkalender in Halle
De allereerste Inwonersdrink, de Stroppenconcerten, de braderie, de Vlaamse kermis, het Zomerfilmfestival, Lembeek Beach, Spectakulo, het Dweilfestival, de speelstraten, de sport- en spelkar,  de Warandedag … Het is maar een greep uit de zonovergoten activiteiten die er straks ne schone zomer van maken in Halle. Duik in ons stadsmagazine Info Halle (www.halle.be/infohalle) voor het volledige aanbod en hou ook onze website www.halle.be/halledaarheen en onze sociale media in de gaten voor alle updates!
Creëer een zomerse festivalsfeer met het #halledaarheen-pakket
Zin om ook je eigen evenement, je handelszaak of zelfs je straat helemaal onder te dompelen in een feestelijke vakantiesfeer? Stad Halle stelde speciaal een #halledaarheen-pakket samen dat je kan aanvragen via www.halle.be/halledaarheen-pakket. Hierin vind je een vlaggenlijn, gepersonaliseerde affiches en raamstickers, een setje strandraketten en enkele Basiel-strandballen die je helemaal gratis van ons krijgt! Daarnaast kan je een selfie-kader en strandstoelen lenen. Stel zelf je pakket samen en vier samen met ons de zomer!
Word jij onze #halledaarheen-reporter?
Halle gaat ook opnieuw op zoek naar #halledaarheen-reporters. Heb jij veel goesting om de bruisende zomer van 2022 in beeld te brengen op onze Instagrampagina? Schrijf je voor donderdag 23 juni in via www.halle.be/stadsinstagrammer en wie weet word jij wel uitverkozen tot onze stad-Instagrammer! Bovendien maak je kans op een workshop (op maandag 27 juni van 19 tot 22u). Hier leer je alle kneepjes van het vak om via ons officiële social media-account verslag uit te brengen over jouw favoriete zomerse hotspots en festiviteiten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2022
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 jun 2022
Marc Sluys | 29 jun 2022

archief