Werken Infrabel aan spoorbrug Edingensesteenweg Omleiding richting HALLE

C21 Css

Werken Infrabel aan spoorbrug Edingensesteenweg Omleiding richting HALLE

Schermafbeelding_2022-06-16_om_17
 

Tussen 20 juni en 30 augustus 2022 werkt Infrabel aan de spoorbrug aan de Edingensesteenweg in Halle. De waterdichting van de brug is aan vernieuwing toe. De werken zullen deze zomer verkeershinder met zich meebrengen.
De spoorbrug aan de Edingensesteenweg in Halle dateert uit de jaren dertig. Daarom is de waterdichting van de brug aan vernieuwing toe. Deze zomer voert Infrabel deze renovatiewerken uit. Om de verkeershinder zo veel mogelijk te beperken, plannen we de werken in tijdens de zomervakantie.
Verkeershinder
De werken worden in fases uitgevoerd, zodat er altijd autoverkeer op één rijvak mogelijk is vanuit Halle richting Hondzocht. Autoverkeer vanuit Hondzocht naar Halle wordt omgeleid via Prinsenbos. Zwaar vervoer vanuit Hondzocht naar Halle zal dan weer moeten omrijden via de Hondzochtsesteenweg.
Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de volledige duur van de werken de brug in beide richtingen gebruiken, net zoals de bussen van De Lijn en TEC. Voor hen zijn er verkeerslichten voorzien.

Soms wordt er ook in het weekend en ’s nachts gewerkt om de veiligheid van het treinverkeer en het personeel steeds te garanderen
Nog vragen?
Neem dan contact op met Infrabel via contact@infrabel.be of 02 525 22 11.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 jun 2022
Marc Sluys | 29 jun 2022

archief