Tweede editie skatewedstrijd -Junior Pro Riot- in HALLE

C21

Tweede editie skatewedstrijd -Junior Pro Riot- in HALLE

Schermafbeelding_2022-06-16_om_17
 

Op zondag 26 juni 2022 vindt de tweede editie van de Junior Pro Riot-wedstrijd plaats in Halle. Deze skatewedstrijd voor kinderen onder 16 jaar wordt georganiseerd door Stoked Board Academy. Het evenement krijgt van de Stad Halle een projectsubsidie.

Stoked Board Academy organiseert al jaren verschillende activiteiten voor de skatende en snowboardende jeugd van Halle. Volgend weekend vindt voor de tweede maal de skatewedstrijd ‘Junior Pro Riot’ plaats in Skatepark De Bres in Halle.
Skaten in een sfeervolle setting
De wedstrijd wordt gereden in 3 categorieën: jongens die jonger zijn dan 13 jaar, jongens tussen 13 en 16 jaar en meisjes jonger dan 16. Wie meedoet, maakt kans op de titel van beste allround skater en heel wat leuke prijzen.

Naast het goede verloop van de wedstrijd zorgt Stoked Board Academy voor sfeervolle achtergrondmuziek en een verfrissend drankje voor zowel sportievelingen als supporters. Daarnaast is er ook een fotograaf en cameraman aanwezig om het hele evenement in beeld te brengen.
Praktisch
Waar? Skatepark De Bres, 1500 Halle
Wanneer? Zondag 26 juni 2022, inschrijven kan vanaf 11u (tot 12u30)
Wie? Jongens en meisjes tot 16 jaar
Projectsubsidies van de stad
Stad Halle ondersteunt deze skatewedstrijd met een projectsubsidie. Wil je ook steun van de stad bij de uitvoering van jouw project? Meer info op www.halle.be/projectsubsidies.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief