Gezocht: stadsinstagrammers voor ne schone zomer in HALLE

C21

Gezocht: stadsinstagrammers voor ne schone zomer in HALLE

Schermafbeelding_2022-06-16_om_18
 

Tijdens de zomermaanden bruist Halle en dat willen we ook online laten zien. En wie kan dat beter dan de Hallenaren zelf? Daarom gaat de stad voor de tweede maal op zoek naar stadsinstagrammers: creatief talent dat in juli en augustus ‘Ne schone zomer in Halle’ in beeld wil brengen voor de Instagrampagina van de stad. 
Samen ne schone zomer beleven
We willen met onze stadsinstagrammers een positief verhaal brengen, één dat de Hallenaren trots maakt op hun stad en hen mooie en zelfs onbekende plekjes laat ontdekken. Bovendien zijn er tijdens de zomermaanden veel leuke activiteiten en evenementen om aan deel te nemen. Door lokale contentmakers hun ervaringen in onze stad in beeld te laten brengen, tonen we de zomer in Halle echt: bruisend, altijd in beweging, een plek waar jong en oud zich thuis voelt.
Deel jouw perspectief!
Daarom zijn we op zoek naar creatievelingen van alle leeftijden en achtergronden om een zo breed en divers mogelijk beeld te schetsen van de stad tijdens de tofste maanden van het jaar. Op die manier ontdek je zelf – en andere inwoners – onverwacht nieuwe plekken, activiteiten of gezichten. Wat verwachten we van jou? Je gaat in juli en augustus geregeld op pad naar verrassende plekjes en zomerse hotspots. Daarnaast neem je ook deel aan enkele lokale activiteiten en festiviteiten. Al je ervaringen deel je aan de hand van foto’s en video’s met het grote publiek via de officiële Instagrampagina van de stad. De ideale kans om je perspectief op Halle met de stad – en bij uitbreiding de wereld – te delen!
Zo schrijf je jezelf in:
Voel jij je aangesproken? Heb je oog voor detail, ben je een verhalenverteller en hou je van experimenteren met foto en video? Schrijf je in tot en met donderdag 23 juni via de website www.halle.be/stadsinstagrammer en wie weet word jij een van onze zomerse stadsinstagrammers! Als je geselecteerd wordt, krijg je de kans om maandag 27 juni van 19 tot 22u een workshop te volgen. Zo kan je je social media-skills aanscherpen vooraleer je de stadspagina overneemt. Hou deze datum dus zeker vrij in je agenda als je je kandidaat stelt!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief