Diamanten Jubileum Jean en Denise uit HALLE

C21

Diamanten Jubileum Jean en Denise uit HALLE

60_jaar_getrouwd_foto_1
 
60_jaar_getrouwd_foto_2
 
60_jaar_getrouwd_foto_3
 

Op 27 juni 1962 zeiden Jean Basteleus (83) en Denise Bauwens (83) elkaar het ja-woord in de Halse Basiliek. Bij hun huwelijk verhuisde het koppel naar de Vogelpers in Halle, waar ze nog steeds wonen.

60 jaar later mochten ze hun Diamanten jubelium vieren samen met de kinderen en kleinkinderen. Jean, afkomstig van de Witte Hoeve in Vlezembeek, en Denise, geboren in “de carré van LeCocq”, leerden elkaar kennen in de Vredezaal in Dworp. Jean ging in Sint-Pieters-Leeuw naar school en werkte als steenkapper op het Kerkhof van Halle, later in Watermaal-Bosvoorde. Denise ging naar het Heilig Hart in Halle en werkte een tijdje als naaister. Later zorgde ze voor de opvoeding van de 3 zonen. Jean staat bekend als “Handige Harry” en Denise heeft zich jarenlang als vrijwilliger ingezet o.a. voor Ziekenzorg.

De familie Bauwens was lid van de atletiekclub O.E.H. en zo kwam ook Jean in contact met het lopen. Op z’n 83 is hij nog altijd actief op de piste en hij werd onlangs nog Belgische Kampioen in zijn leeftijdscategorie. En Denise is nog steeds zijn grootste supporter.

Ook de Stad Halle liet dit jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze brachten persoonlijk de medaille van de provincie en de koninklijke brief naar de Vogelpers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024

archief