FOTOSPEURTOCHT van 15 juli tot 15 augustus bij KWB HALLE

C21

FOTOSPEURTOCHT van 15 juli tot 15 augustus bij KWB HALLE

Schermafbeelding_2022-06-30_om_00
 

 Vorig jaar richtte KWB Halle en Buizingen  de eerste fotospeurtocht in en met succes ! Het was een combinatie van een wandeling op een vastgelegde route en het oplossen van 30 vragen via foto’s. De vragen kon je indelen in vooral 2 categorieën: een stukje Halse geschiedenis en opmerkzaamheid. Alle antwoorden kon je ter plaatse vinden zonder opzoekingswerk.

Een week na afloop van de periode werden alle deelnemers samengeroepen voor de prijsuitreiking. Hier werden opvallend mooie prijzen uitgereikt aan de aanwezige winnaars. 

De 2de fotospeurtocht zal niet anders zijn: een leuke stadswandeling (rolstoelvriendelijk) van ongeveer 3,5 km, met wat speurwerk ‘à la Sherlock Holmes’. De start is aan het Mariahof. Info en vragenlijst: hans.carlier@telenet.be. 

Tenslotte mag je de dag van de prijsuitreiking al noteren: zaterdag 20 augustus 2022 om 15 uur in het Centrum OLV van Halle, Ninoofsesteenweg 7. Na het overlopen van de oplossingen worden de winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt. Om een prijs te winnen is uw aanwezigheid vereist.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024

archief