HALLE zoekt opnieuw duurzame helden

C21

HALLE zoekt opnieuw duurzame helden

Schermafbeelding_2022-06-30_om_16
 

Ook dit jaar neemt Halle deel aan de ‘Week van de Duurzame Gemeente’ en roepen we onze lokale duurzame helden op tot actie. Nomineer jouw initiatief en wie weet word jij in september in de bloemetjes gezet.
Waarvoor staat Agenda 2030?
Op 25 september 2015 ondertekende België als een van 193 landen de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Ook bekend als de ‘Sustainable Development Goals’ of kortweg SDG's. Het doel: tegen 2030 moeten 17 SDG's een actieplan vormen om armoede te bestrijden en tegelijkertijd onze planeet te beschermen tegen klimaatverandering.
Lokale duurzame helden
Onze stad engageerde zich als een van de pilootgemeenten in Vlaanderen om duurzame ontwikkelingsdoelstellingen te integreren in het lokale beleid. Ook dit jaar zetten we daarom tijdens de Week van de Duurzame Gemeente van 18 tot 25 september onze eigen duurzame helden in de kijker. Zij worden de lokale gezichten van de 17 mondiale doelstellingen. In 2022 luidt de slogan ‘Laat niemand achter!’, om een einde te maken aan discriminatie en uitsluiting.
Oproep: schrijf jouw initiatief in
We zijn op zoek naar helden: individuen, scholen, organisaties, bedrijven of andere groepen die op hun eigen manier bijdragen aan een duurzame samenleving. Dit door zich te bekommeren om armoede, gezondheid, welzijn, milieu, energie, onderwijs, vrede, gelijkheid, consumptie of mondiale samenwerking. En die inspanningen willen we waarderen, want een duurzame stad bouw je niet alleen! Aarzel niet en schrijf je in met jouw duurzaam initiatief. Dat kan nog tot en met zondag 28 augustus via www.halle.be/duurzame-helden.
Surf voor meer info naar: www.halle.be/duurzame-ontwikkelingsdoelstellingen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 30 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief