Ga voor een duurzame maatschappij met GoeGerief in HALLE

C21

Ga voor een duurzame maatschappij met GoeGerief in HALLE

Schermafbeelding_2022-06-30_om_17
 

GoeGerief! is de gloednieuwe uitleendienst van Pand en 1500cc voor kwalitatief klus-, verbouw- en tuingereedschap in samenwerking met de stad Halle, IJzerwaren R. De Smet en De Werkbank in Opwijk. Op zaterdag 9 juli organiseren zij om 14 uur een lanceringsevent in STEK.
Duurzame maatschappij
GoeGerief! is een uitleendienst waar particulieren, non-profitorganisaties en jonge starters voor een bescheiden jaarlijkse bijdrage kwaliteitsvol klus-, verbouw- en tuingereedschap kunnen uitlenen. Toestellen die je maar enkele keren per jaar nodig hebt en daarom duur zijn in aankoop, worden nu toegankelijk voor iedereen. Door het hanteren van deze lokale deeleconomie gaan we in tegen overconsumptie en dragen we bij aan een efficiënter gebruik van grondstoffen en een duurzame maatschappij.
Lancering op zaterdag 9 juli 2022
Samen met partner en lokale ondernemer IJzerwaren R. De Smet, de steun van de stad Halle en de ondersteuning van De Werkbank uit Opwijk konden Pand en 1500cc het nieuw project GoeGerief! realiseren. Op zaterdag 9 juli vindt om 14 uur het lanceringsevent plaats in STEK (Brusselsesteenweg 152). Hier krijg je extra uitleg over al het materiaal en wat je ermee kan doen. Ook het reservatiesysteem wordt uitgelegd en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven. Wie niet kan wachten tot dan, kan zich nu al aansluiten via de website www.stekhalle.be.
Hoe werkt het?

  1. Registreer je online op www.stekhalle.be/uitleendienst als lid van GoeGerief! Vervolgens word je gevraagd je akkoord te geven met het huishoudelijk reglement.
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail met de vraag je lidgeld te storten.
  3. Je betaalt je lidgeld door middel van een storting op de rekening van GoeGerief!
  4. Van zodra het lidgeld is overgemaakt, kan je online materiaal te reserveren.
  5. Je surft naar de website en reserveert het gewenste toestel.
  6. Op de startdatum van je reservatie kom je je toestel afhalen. Het toestel wordt samen met jou getest en je krijgt de nodige informatie en veiligheidsvoorschriften mee.
  7. Standaard wordt een toestel één week uitgeleend, eventuele verlenging met één extra week is mogelijk indien het toestel niet gereserveerd is door een ander lid.
  8. Op de einddatum (maximum 2 weken na startdatum) kom je het toestel terugbrengen. Samen met een van onze teamleden, kijk je het toestel na alvorens het in te leveren.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 04 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 dec 2022
Marc Sluys | 01 dec 2022

archief