Opnieuw prof fietsendief gevat in HALLE

C21

Opnieuw prof fietsendief gevat in HALLE

Gemarkeerde_fiets_
 

Tijdens een patrouille merkte een interventieploeg een verdachte persoon met fiets op. De twee inspecteurs reden langs het Bevrijdingsplein omstreeks 16.30 uur, toen de verdachte stil stond op het fietspad. De man werd herkend van eerdere interventies en werd verrast toen hij benaderd werd door één van de inspecteurs. Hij poogde alsnog te vluchten met de fiets richting Edingensesteenweg. In zijn vlucht werd hij tegen gehouden door het interventievoertuig, maar ook deze weerhield de man niet om zijn poging tot vluchten te staken. Langs het voertuig werd de man alsnog gevat en kwam het tot een schermutseling. Uiteindelijk kon de man door beide inspecteurs worden overmeesterd en werden de boeien omgedaan. De 41-jarige man werd van zijn vrijheid beroofd.   
De elektrische fiets had gelukkig geen schade opgelopen en zal terug aan de rechtmatige eigenaar worden gegeven. Tijdens de fouille bleek dat de man in het bezit was van een mes en een grote som cash geld. Eens geïdentificeerd bleek de man tevens geseind voor ontvluchting uit de gevangenis. 
Voorlopig komt hij in aanmerking voor een vijftal eerder gepleegde fietsdiefstallen. 

De man werd onmiddellijk gedagvaard en zal zich in oktober moeten verantwoorden. Voor de verdere uitvoering van zijn eerder opgelegde straf werd de man opnieuw overgebracht naar de gevangenis van Sint-Gillis.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 dec 2022
Marc Sluys | 02 dec 2022
Marc Sluys | 01 dec 2022

archief