S-Plus Bond A. Van Acker HALLE trekt naar Pairi Daiza

C21

S-Plus Bond A. Van Acker HALLE trekt naar Pairi Daiza

Foto_pb_bava_-_21-08-2022
 

Op zaterdag 20 augustus organiseerde de S-Plus Bond “A. Van Acker” haar jaarlijkse daguitstap. Die vond dit jaar plaats in het recent vernieuwde dierenpark Pairi Daiza in Brugelette.

“Onze leden waren bijzonder enthousiast.”, vertelt Arno Pirolo, voorzitter van de S-Plus Bond “A. Van Acker”. “Naar de uitstap wordt traditioneel reeds lang op voorhand uitgekeken omdat de leden niet weten waar we precies naartoe gaan… Het is dus altijd spannend afwachten en vaak hét gespreksonderwerp op ons laatste Gezellig Samenzijn voor de vakantie. Deze editie was bovendien nog net dat beetje extra bijzonder omdat we omwille van de coronapandemie al twee jaar geen verrassingsreis konden organiseren.”

De uitstap naar het Waalse dierenpark viel alvast bijzonder goed in de smaak. “Met meer dan 700 unieke diersoorten wat het soms moeilijk te beslissen waar eerst te kijken.”, vervolgt Pirolo. “Bovendien werd dit dierenpark nog maar recent deels vernieuwd en verder uitgebreid, het werd dus voor veel van onze leden alvast een onvergetelijke dag.”

Andere activiteiten

De S-Plus Bond "A. Van Acker" heeft een breed aanbod aan activiteiten voor Halse senioren. Naast deze uitstap is er ook het maandelijkse Gezellig Samenzijn met gratis diner. De leden kunnen verder ook genieten van de tweewekelijkse kaartnamiddagen, een Groot Seniorenfeest in CC 'T Vondel, een Kerstfeest met cadeautjes, een Nieuwjaarsconcert in Oostende, swipe-café's om met een tablet of smartphone te leren werken en lezingen over diverse onderwerpen. "Eén ding is zeker, onze leden hebben geen tijd om zich te vervelen!" stelt Pirolo.
Heb je interesse lid te worden van deze vereniging? Neem dan contact op met voorzitter Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com of via het nummer 0496/47.31.77!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 04 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 dec 2022
Marc Sluys | 01 dec 2022

archief