Nieuwe speeltuin opent in BREEDHOUT HALLE

C21

Nieuwe speeltuin opent in BREEDHOUT HALLE

Schermafbeelding_2022-08-25_om_19
 

Aan kleuterschool Spring in ’t veld in Breedhout opent begin september een gloednieuwe speeltuin. De ideeën en plannen verzamelde de stad via een inspraakactie bij de jongste inwoners en hun (groot)ouders. De speeltuin zal voor iedereen toegankelijk zijn en je zal er ook na de schooluren kunnen spelen.
Wat voor speeltuin komt er?
In totaal namen 24 gezinnen, kinderen en hun (groot)ouders uit Breedhout, deel aan de inspraakactie van de stad. De meeste  van hun ideeën zijn nu terug te vinden in de omheinde speeltuin voor kleuters en kinderen tot ongeveer 8 jaar. Het resultaat is één groot speeltoestel met een glijbaan, glijstang, verschillende speelwanden en een klimtouw. Daarbij komt er ook nog een trampoline en een speelkeukentje.
Opening met start nieuwe schooljaar
In juni werd gestart met de werken en intussen zijn de speeltoestellen al geplaatst. In augustus werd er gras ingezaaid en een omheining geplaatst. De speeltuin zal dus met de start van het nieuwe schooljaar klaar zijn voor veel speelpret. Ook buiten de schooluren is de speeltuin trouwens open en is iedereen er welkom!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Devogeleer Emile | 28 nov 2022

archief