Cultureel festival Spectakulo BUIZINGEN stelt affiche 2022 voor

C21

Cultureel festival Spectakulo BUIZINGEN stelt affiche 2022 voor

Schermafbeelding_2022-08-25_om_19
 

-Na twee jaar radiostilte omwille van corona is het cultureel festival Spectakulo terug van weggeweest. Op 2 en 3 september wordt het park van Buizingen en omgeving omgetoverd tot een smeltkroes van muziek, cultuur en heel wat randactiviteiten. Zo’n 6000 bezoekers hebben de kans om er volledig gratis lokaal talent te ontdekken.

Op de affiche prijken opnieuw veelbelovende artiesten uit de reggae-, hiphop- en technowereld die de twee podia het hele weekend door vullen met entertainment. Op zaterdag zorgen de oprichters van Spectakulo, Onda Sonora, bovendien voor een eigen muziekinstallatie met zorgvuldig uitgekozen line-up.
Gevarieerde line-up
Het muzikale feest begint naar goede gewoonte op vrijdag. Vanaf 19 uur kan je genieten van een gevarieerd muzikaal aanbod: van live concerten tot dj-sets en van lokale talenten tot grote Brusselse namen. Zo prijken op de affiche o.a. Dypsa, MF Rouge en Frontal Soundsystem in het hiphop-genre. Voor reggae- en afrobeats kan je terecht bij lokale talenten Kin é Bouger en Lively Sound. Tot slot kunnen de technoliefhebbers ook nog een graantje meepikken bij A. Brehme, Sarah Dziri en Sir Raz.
Randanimatie
Dit jaar worden de randactiviteiten uitgebreid, zodat alle leeftijden aan hun trekken komen. Zo zijn er o.a. workshops van Cirkus in Beweging, street art, totebag design, reuzenzeepbellen blazen en capoeira. Daarnaast kunnen bezoekers zich ook inschrijven voor het voetbal- of petanquetornooi. Tot slot zorgt Pastabar Basta opnieuw voor het culinaire aspect van Spectakulo.
Gratis toegang
De toegang tot het festival blijft volledig gratis. Dit is een van de basisprincipes waar de vzw veel belang aan hecht, ondanks de stijgende kosten. Mede dankzij de vele vrijwilligers, de inzet van de Halse jeugddienst en de sponsors kunnen ze dit waarmaken.

Zelf als vrijwilliger meedraaien? Stuur een mailtje naar info@spectakulo.be.

Info:https://www.spectakulo.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Devogeleer Emile | 28 nov 2022

archief