Curieus HALLE presenteert: een avond met M-Jazz

C21

Curieus HALLE presenteert: een avond met M-Jazz

Affiche
 

Curieus Halle organiseert op zaterdag 17 september voor de allereerste keer een jazzavond in de Raadzaal van het stadhuis van Halle. De band van dienst: het ensemble M-Jazz.

“Het is de eerste keer dat we ons toeleggen op een jazzavond.”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle. “Maar na twee vervelende coronajaren wouden we onze vereniging ook op cultureel vlak opnieuw eens op de kaart zetten. Daarom kozen we ervoor om iets te doen wat we voorheen nog nooit gedaan hebben, en zo geschiedde.”

“Voor het muzikale gedeelte van de avond doen we een beroep op de band M-Jazz.”, vervolgt Rudi Walravens, bestuurslid van Curieus Halle. “Zij spelen voornamelijk jazzstandards van het genre swing, bossa-nova en ballads. Met twee saxofoonspelers, een bassist, een gitarist, een pianist én een vocalist zullen ze ongetwijfeld zorgen voor een volwaardig en onvergetelijk luisterconcert. Sfeer en gezelligheid verzekerd dus!”

Tickets bestellen

Kaarten kunnen gereserveerd worden via het nummer 0473/47.02.55 of bij afwezigheid via het nummer 0487/76.38.96. Kaarten in voorverkoop kosten 18 euro, houders van een Kom!Pas-kaart betalen slechts 5 euro. Wie niet op voorhand wenst te reserveren kan ook aan de kassa betalen op de avond zelf, de inkomprijs bedraagt dan 20 euro. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 dec 2022
Devogeleer Emile | 28 nov 2022

archief