Ensemble Kreato HALLE in voorbereiding van Concert op zaterdag 15 oktober.

C21

Ensemble Kreato HALLE in voorbereiding van Concert op zaterdag 15 oktober.

E6cef23e-3101-dbf3-d0a0-f896d2da5d8b
 

 Ensemble Kreato vertoeft momenteel op repetitieweekend in Destelheide waar we druk bezig zijn met ons programma voor het Promenadeconcert in te oefenen. U wordt met veel plezier uitgenodigd om de het resultaat van al die repetities te komen beluisteren in CC 't Vondel op zaterdag 15 oktober.

Wanneer?  voorprogramma 18u30, hoofdprogramma 19u30
Waar? CC ‘t Vondel, Halle

Tijdens haar Promenadeconcert brengt Ensemble Kreato u samen met verschillende muzikale gasten u een gevarieerd programma. De avond wordt vakkundig aan elkaar gepraat door Kurt Van Eeghem.

Muzikale gasten:

Ann Van Hecke & Ruben Appermont: deze solisten plaatsen de strijkers in de schijnwerpers op cello en contrabas. Ze brengen beiden als solist verassend werk samen met Ensemble Kreato maar zullen ook in duo schitteren.

Dansstudio Emily Cremers: muziek en dans vermengen zich met elkaar op het podium

Alma de Lágrimas: dit trio brengt inspirerende Latijns-Amerikaanse muziek met gitaar, contrabas en zang.

Voorprogramma:

The Last Drop, een band samengesteld uit muzikanten van Ensemble Kreato. The Last Drop brengt al sinds 2019 enthousiaste covers van bekende hits. De zeven leden zijn van alle markten thuis; met een klassieke opleiding in muziek, maar ondertussen ook vertrouwd met rock, staan ze in voor de sfeer op evenementen in en rond Halle. The Last Drop covert klassiekers als Coldplay en The Beatles, maar komt ook graag verrassend uit de hoek. Na het concert zal The Last Drop nog voor de nodige sfeer zorgen zodat u gezellig kan blijven hangen met een hapje en een drankje.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys/ Fleur Deleeuw | 07 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2023

archief