Leer alles over deelmobiliteit tijdens het deelwagensalon op 21 september in HALLE

C21

Leer alles over deelmobiliteit tijdens het deelwagensalon op 21 september in HALLE

Schermafbeelding_2022-09-10_om_12
 

De week van 16 tot 22 september staat volledig in het teken van mobiliteit. Daarom organiseert stad Halle op woensdag 21 september een deelwagensalon om mensen te informeren en enthousiasmeren over deelmobiliteit.

Rij je niet elke dag met de auto? Dan kan autodelen iets voor jou zijn! Een gedeelde auto wordt door verschillende mensen gebruikt, waardoor niet iedereen een eigen auto hoeft te hebben. Zo vervangt een deelauto tot wel tien andere auto’s. En dat heeft tal van voordelen: gezondere lucht, minder file en meer ruimte in je straat.
Krijg een antwoord op al je vragen
Hoewel autodelen veel voordelen biedt, is er voor heel wat mensen nog steeds een drempel om effectief over te schakelen. Stad Halle heeft ondertussen reeds 4 partners die deelwagens aanbieden in Halle, namelijk Gorgon Car Sharing, Dégage, Partago en Cambio. Om het principe van autodelen onder de aandacht te brengen wordt een deelwagensalon georganiseerd in de week van de mobiliteit. Onze stad zal hier samen met Gorgon Car Sharing en Dégage Hallenaren informeren over de verschillende mogelijkheden. Met dit initiatief wil de stad deelmobiliteit promoten en burgers enthousiasmeren.
Praktisch

  • Wanneer? Woensdag 21 september 2022 van 13u tot 18u
  • Waar? Stationsplein, 1500 Halle
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief