Jaarlijkse haagplantactie in HALLE: haal planten in huis voor een zacht prijsje!

C21

Jaarlijkse haagplantactie in HALLE: haal planten in huis voor een zacht prijsje!

Schermafbeelding_2022-09-15_om_23
 

Ook dit jaar organiseert de Halse milieuraad een plantactie in samen­werking met de stad Halle. Bestellen kan tot 1 november.
Het grote voordeel van de plantactie? Je betaalt gemiddeld 30 procent minder voor je planten. Je kan kiezen uit verschillende haagsoorten, gemengde haagpakketten, klimplanten en klein fruit. Al het plantgoed is streekeigen en biolo­gisch gekweekt. Streekeigen planten verhogen de biodiversiteit en helpen de natuur een handje. Ze groeien sneller, leven langer en zijn beter bestand tegen de grillen van ons klimaat, en tegen allerlei ziekten en plagen. Het volledige assortiment vind je in de folder die je kan vinden in het stadhuis of op de website www.halle.be/haagplantactie.
Hoe kan je planten bestellen?
Bestellen kan nog tot 1 november via via http://www.halle.be/haagplantactie of met het formulier dat je krijgt bij Openbaar Domein (groen@halle.be). Op de 2de zaterdag van december kan je je planten dan afhalen in het stadsmagazijn, Robert Lariëllestraat 6 in Halle. Dat is meteen ook de ideale periode om ze te planten.
Tegeltuintje?
Koop je tijdens de actie een klimplant voor een tegeltuintje? Dan kan je de stad vragen om de plantput te maken in de stoep, voor je gevel. We doen dat helemaal gratis. Wist je trouwens dat je per klimplant 10 euro subsidie kan krijgen? Kijk snel op www.halle.be/tegeltuintje.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024

archief