Fifty One HALLE organiseert Kaasavond op 15 oktober

C21

Fifty One HALLE organiseert Kaasavond op 15 oktober

Kaasavond_51_halle
Fifty One HALLE organiseert Kaasavond op 15 oktober
 

 Fifty One HALLE organiseert op 15 oktober vanaf 17.30 uur een kaasavond in zaal De Witte Duif aan de Gaasbeeksesteenweg 54 (aan het kerkhof) 

Ons jaarlijks statement als serviceclub is het dienen van de gemeenschap. Op donderdag 1 december in aanwezigheid van de pers zullen we opnieuw onze cheques voor sociale doelen in de regio uitdelen. Jaarlijks toch wel een 10.000 Euro.

In deze crisistijden zeker slechts  een druppel op een hete plaat. Maar je moet weten dat onze club zich telkenmale ten volle inzet om gelden te genereren voor dergelijk doelstelling.
Zo is ons kaasfestijn ,de zoveelste editie in rij, nodig om geld in te zamelen; net als onze jaarlijkse champagneverkoop.
In de  huidige  crisistijden is inzamelen voor goede doelen voor velen misschien  een ver van hun bed gebeuren. Anderzijds is solidariteit meer dan nodig in deze tijd.
We willen dan ook zoveel mogelijk mensen  uitnodigen om hun steentje bij te dragen. 
Tinneke Weemaels kunstschilder (galerij BEAT Maandagmarkt) schenkt ons  ter gelegenheid een eigen kunstwerk (schilderij) voor de boek van de avond. Naast champagne en geuzeprijzen de moeite om mee het aantal kroonkurken te raden. Het buffet à volenté zal weer met overheerlijke kazen en vleesgerechten gedekt zijn. Een avondje rustig doorzakken met vrienden en kennissen; een goed glaasje wijn...meer moet dat niet zijn. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.
Alles is naar gewoonte in de stijl van ons clubbeleven. De standaarden daarbij blijven vriendschap, verdraagzaamheid en achting voor mekaar.
We hopen u te mogen begroeten op 15 oktober.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief