OverKop-feest in HALLE op 7 oktober

C21

OverKop-feest in HALLE op 7 oktober

Schermafbeelding_2022-09-30_om_21
 

Eind januari 2022 opende OverKop Halle zijn deuren als ontmoetingsplek waar jongeren uit de regio een luisterend oor vinden. Om dat te vieren, vindt op vrijdag 7 oktober het OverKop-feest plaats.
Een OverKop-huis is een ontmoetingsplek waar jongeren tot 25 jaar binnen en buiten kunnen lopen en waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd. Het is een veilige plek waar jonge mensen een luisterend oor vinden en waar problemen op een laagdrempelige manier bespreekbaar worden. Ook in Halle is er sinds kort een OverKop-huis en dat willen we graag vieren. Daarom organiseren we op vrijdag 7 oktober een groot OverKop-feest!
Programma
Van 16u tot 18u opent Radio Çava de festiviteiten. Radio Çava, de radio die luistert naar jongeren, is een samenwerking tussen Logo Zenneland en JAC Halle-Vilvoorde. Het is een liveradio die mentale problemen bespreekbaar wil maken en de link naar hulpverlening wil leggen. Jongeren kunnen een liedje aanvragen of hun verhaal delen op de radio. Hulpverleningsorganisaties kunnen zichzelf even in de kijker zetten.
Tijdens het OverKop-feest is het OverKop-huis doorlopend te bezoeken en er is ook randanimatie voorzien. Vanaf 19u staan er liveoptredens op het programma. Kom langs voor een kijkje, een hapje en een drankje!
Praktisch
Wanneer? vrijdag 7 oktober van 16u tot 22u
Waar? op het binnenplein achter het OverKop-huis (Leide 3, 1500 Halle)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 30 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief