HALLE - Fanfare en Harmonie op roadtrip met Günther Neefs

C21

HALLE - Fanfare en Harmonie op roadtrip met Günther Neefs

Foto_gunther_neefs_2
 

Sinds augustus bundelen twee Halse muziekverenigingen, de Sint-Martinusfanfare en de Harmonie Sinte-Cecilia, hun krachten. Het laatste weekend van november staan ze samen op de planken van cc ’t Vondel met niemand minder dan Günther Neefs.
Twee Halse verenigingen met een rijke geschiedenis die nauw gingen samenwerken. Een keuze, ingegeven door het gezamenlijke doel om in een grotere groep leuke en uitdagende muziek te spelen. Dat de Harmonie Sinte-Cecilia en de Sint-Martinusfanfare hierin geslaagd zijn, zal duidelijk te merken zijn op het concert op zaterdag 26 november 2022 om 20u in cc ’t Vondel. Het podium zal goed gevuld zijn door dit 50-koppig orkest!

In het eerste deel van het concert tonen zij, onder leiding van dirigent Olivier Brichau, wat ze in hun mars hebben. Uitdagende werken van bekende componisten, spectaculaire muziek van jong Belgisch talent tot een vleugje Latin. Dit orkest staat garant voor een avondje ontspanning!

Na de pauze wordt het podium gedeeld met Günther Neefs. Deze bekende crooner zal, met de hulp van de Sint-Martinusfanfare en Harmonie Sinte-Cecilia, zijn project ‘Roots 66’ brengen. Dit is het muzikale relaas van de roadtrip van Günther Neefs met radiopresentator Guy De Pré langs de legendarische Route 66. De zoektocht naar de roots van onze muziek! Muzikale pareltjes zullen mooi aangevuld worden met passende beelden, zodat je je niet in cc ’t Vondel maar op ’s werelds bekendste route waant.

Het concert in cc ’t Vondel op zaterdag 26 november vangt aan om 20u, een half uurtje eerder kan je binnen. Genummerde plaatsen zijn verkrijgbaar bij de muzikanten, Kaffee De Sleutel of via sintmartinusfanfare@hotmail.comaan €15. Aan de kassa betaal je € 20.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024
Roger Swalens | 15 feb 2024

archief