Ladies Circle 11 HALLE verkoopt opnieuw kerstrozen voor het goed doel

C21

Ladies Circle 11 HALLE verkoopt opnieuw kerstrozen voor het goed doel

Image
 
Ladies Circle Halle, een serviceclub voor jonge vrouwen, steunt al bijna 40 jaar uiteenlopende lokale doelen door acties op touw te zetten om geld in te zamelen en door fysieke steun te bieden aan lokale verenigingen.
Zo heeft de club onlangs een klimaat lezing gehouden in Villa Servais, met als spreker de gerenommeerde Beerselse klimaatprofessor Wim Thiery.
"Een heel geslaagde avond in Villa Servais!", vertelt voorzitter Marijke Brijnaert.  "Professor Thierry nam ons mee in zijn onderzoek en besprak o.a. de verschillende scenario's omtrent de klimaatopwarming. Een boeiend onderwerp zoals bleek uit de vragen van onze aanwezigen. De opbrengst van de actie gaat naar VZW Levenslust."
Levenslust vzw is een multifunctioneel centrum voor kinderen en jongeren van 6 tot 25 jaar met gedragsmoeilijkheden, emotionele stoornissen en/of een lichte mentale beperking vaak gekoppeld aan een minder stimulerende sociale thuissituatie, gelegen in Schepdaal. 
Ter ondersteuning van de goede doelen organiseert Ladies Circle Halle jaarlijks een kerstrozenverkoop.  "Om 2022 magisch af te sluiten, verkopen we ook dit jaar rode, roze en witte kerstrozen.", vertelt voorzitter Marijke Brijnaert. "De kleine kerstrozen in de afgelopen editie waren een succes en zijn ook dit jaar terug te vinden is ons aanbod. De opbrengst van de roze kerstrozen gaat integraal naar Think Pink".
De kerstrozen kunnen tot 25 november besteld worden via www.lc11.be, en worden binnen een straal van 15km rond Halle geleverd op 3 en 4 december.
Spreekt dit soort acties je aan en heb je interesse om lid te worden van Ladies Circle Halle? Ben je een vrouw tussen 18 en 4 jaar en wil je jezelf graag inzetten voor goede doelen in een leuke en vriendschappelijke kring, Aarzel niet en contacteer Ladies van Halle via LC11@ladies.circle.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief