De blokspot in HALLE opent opnieuw zijn deuren

C21

De blokspot in HALLE opent opnieuw zijn deuren

Schermafbeelding_2022-11-24_om_22
 

Ben je op zoek naar een rustige plek om te studeren? In december 2022 en januari 2023 ben je welkom in JC De Kazerne en in zaal Lindegroen om met je neus in de boeken te duiken.
De dienst kinderen en jongeren organiseert tijdens de verschillende examenperiodes een blokspot. Op deze manier wil de stad studenten van zowel het secundair als het hoger onderwijs een rustige studeerplek aanbieden als zij deze thuis niet hebben. Tijdens de kerstvakantie wordt er samengewerkt met vzw Vrienden van het Lindegroen en stellen ook zij hun zaal ter beschikking.
JC De Kazerne opent zijn deuren vanaf vrijdag 2 december 2022 tot en met dinsdag 31 januari 2023. In zaal Lindegroen kan je terecht van woensdag 21 december 2022 tot en met zaterdag 7 januari 2023. In de blokspots kan je alle dagen terecht tussen 8u en 22u. Beide blokspots zullen op zaterdag 24 en 31 december uitzonderlijk sluiten om 20u. Op 1 januari 2023 zal de blokspot op beide locaties gesloten zijn. Er is plaats voor een 170-tal studenten in JC de Kazerne en een 40-tal studenten in zaal Lindegroen. Op voorhand inschrijven is niet noodzakelijk.
Gratis wifi
Naast gratis wifi voorziet de stad gratis ook water, chocomelk, thee en koffie. Verder is er een koelkast en een microgolf beschikbaar voor het middageten. De stad richtte ook een ontmoetingsruimte in, zodat studenten de nodige pauzes kunnen inlassen en op tijd even kunnen ontspannen voor de beste studieresultaten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024

archief