Lichtjeswandeling ‘Orange The World’ in HALLE op zaterdag 3 december

C21

Lichtjeswandeling ‘Orange The World’ in HALLE op zaterdag 3 december

Schermafbeelding_2022-12-01_om_15
 

Het Huis van de Mens en seniorie De Maretak organiseren op zaterdag 3 december samen de benefietwandeling ‘Orange the world’. De opbrengst gaat naar vzw Goudlijm, een werking voor slachtoffers van familiaal geweld.
Benefiet tegen geweld tegen vrouwen
De lichtjeswandeling van het Huis van de Mens en seniorie De Maretak kadert in de internationale campagne ‘Orange the World’ van de VN. Naar aanloop van de Internationale dag tegen geweld tegen vrouwen op 25 november lopen wereldwijd acties rond dit thema. Deze gaan door tot en met 10 december, de Internationale dag voor de mensenrechten.
Vzw Goudlijm
De opbrengst van de benefietwandeling gaat naar vzw Goudlijm. Dit is een buddywerking voor slachtoffers van familiaal geweld, georganiseerd door vzw Zijn. De buddy’s zijn ervaringsdeskundigen die zelf al een hele herstelweg hebben afgelegd en een onderbouwde vorming kregen om lotgenoten te ondersteunen. Als slachtoffer van familiaal geweld kan je bij je buddy terecht voor een luisterend oor.
Praktisch:

  • De ‘Orange the World’-wandeling kleurt helemaal oranje met hesjes en lichtjes.
  • Startpunt: Ziekenhuislaan 10, 1500 Halle
  • Tijdstip: 16u30
  • Na de wandeling kan je smullen van lekkere soep en sandwiches.

Meer info over vzw Goudlijm: www.vzwzijn.be

Ben je slachtoffer of getuige van geweld? Bel 1712.

Het Huis van de Mens en seniorie De Maretak kreeg voor de organisatie van de benefietwandeling ‘Orange The World’ een projectsubsidie van de stad Halle.

Heb jij ook plannen om binnenkort iets te organiseren? Laat het ons zeker weten en vraag tijdig een projectsubsidie aan via www.halle.be/projectsubsidies.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief