Fietscampagne - Doe er zelf fiets aan

C21

Fietscampagne - Doe er zelf fiets aan

Schermafbeelding_2022-12-08_om_16
 

‘Doe er zelf fiets aan’. Zo heet de nieuwe fietscampagne die Halle lanceert. Het doel? Nog meer mensen aan het fietsen krijgen.
Overal in de stad duikt gevloek op
Je kent ongetwijfeld het gevoel: je staat vast in het verkeer, verliest tijd en maakt je kwaad. Maar eigenlijk levert dat niets op. Vind je dat gevloek als bestuurder best herkenbaar wanneer je in de file staat? Dan is het gebruik van de fiets misschien wel een mooie tweede optie. Om de boodschap kracht bij te zetten, wordt in de campagne gevloekt in het Hals dialect. 
(Fiets)licht schijnt op nieuwe infrastructuur
Een gedragsverandering bij automobilisten zonder een goed alternatief heeft weinig kans op slagen. Daarom belicht de stad tijdens deze campagne ook de (nieuwe) fietsinfrastructuur. In Halle investeren we jaarlijks in onze infrastructuur om de stad almaar fietsvriendelijker te maken. Denk maar aan onze veilige, overdekte fietsenstellingen met oplaadpunten, de nieuwe fietssnelweg en de uitbreiding van onze fietszone in de binnenstad. Kortom, reden genoeg om af en toe de auto bewust (af en toe) te laten staan!
Meer info vind je op www.doe-er-zelf-fiets-aan.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief