Snuif de kerstsfeer op bij de HALSE handelaars!

C21

Snuif de kerstsfeer op bij de HALSE handelaars!

Handelaars_werkgroep_
 

Tijdens de maand december steken de Verenigde Handelaars een tandje bij en is iedereen van harte welkom om de Halse kerstsfeer te komen opsnuiven!
Kerstnocturnes
Op 22 en 23 december houden de Halse handelaars hun zaken open tot 21u. Die avond kunnen bezoekers deelnemen aan een lichtjeswandeling. Wie tussen 19u en 20u aan de wandeling begint krijgt een gratis LED Foam Stick en maakt op die manier mee deel uit van het decor. Tijdens de wandeling worden er verschillende stopplaatsen voorzien. Zo zullen onder andere de White Magical Horses, Marino Punk, Popacademix en een poëtisch vuuronthaal de wandelaars van voldoende animo voorzien.
Koopzondagen
Het Halse stadscentrum baadt ook dit jaar in een gezellige, feeërieke sfeer. Het ideale decor voor een gezellig dagje eindejaarsshoppen. Heel wat winkels in het Halse stadscentrum ontvangen je met open armen op zondag 11 en 18 december tijdens de koopzondagen.
Promostand
Op vrijdag 16 december zal er van 9u tot 12u een promostand van de provincie te vinden zijn op het Stationsplein. Klanten krijgen bonnetjes bij deelnemende handelaars waarmee ze bij deze stand kunnen langsgaan en deelnemen aan het wedstrijd-rad! Niet gewonnen? Niet getreurd, elke deelnemer krijgt een troostprijs.
Kerstdorp
Dit jaar krijgt het begrip ‘kerstmarkt’ een nieuwe betekenis. In plaats van alle kerstchalets te groeperen op één plaats, zullen ze dit jaar verspreid worden over het hele centrum. Op die manier maken we van het centrum een heus kerstdorp. Wie het Halse centrum een bezoekje brengt, kan bovendien het Peperkoeken Mannetje tegen het lijf lopen… En wie weet, brengt hij weer wat lekkers mee!
Huis van de kerstman
Laat je helemaal betoveren door de feeërieke sfeer in het Huis van de Kerstman. Hij verwelkomt de kleinsten opnieuw voor een foto in de Basiliekstraat tijdens de kerstweekends- en nocturnes.
Eindejaarsactie
Spaar van 1 tot en met 31 december een sticker bij elke aankoop bij deelnemende handelaars. Vijf stickers zorgen voor een volle spaarkaart. Deze kan je vervolgens bij de handelaars binnen brengen tot 3 januari. Naast de spaarkaarten is er ook een digitaal alternatief waarbij de klant bij elke aankoop de QR-code van de handelaar kan scannen. Vijf scans staat eveneens gelijk aan een volle spaarkaart. Begin januari worden er 5 winnaars geloot die een lokaal shoppingbudget winnen.
Parkeren in Halle
In Halle zijn er drie parkeerzones van kracht met elk hun eigen capaciteit, regels en tarieven. Een volledig overzicht van deze zones vind je op www.halle.be/parkeerbeleid.
Tijdens de koopweekends kunnen bezoekers uitzonderlijk gratis parkeren in de rode en groene zone in de binnenstad. Opgelet! Dit geldt niet voor de blauwe zone. Hier kan je zoals altijd 3 uur lang parkeren met je parkeerschijf. Zondag sta je zoals altijd overal gratis.
Shuttlebus
Wie wil, kan op zaterdag nog steeds gebruik maken van de gratis shuttlebus die van parking Nederhem naar het centrum rijdt. Elke 15 minuten stopt de shuttlebus aan volgende haltes: parking Nederhem, rotonde Vandenpeereboomstraat, station Halle, Basiliekstraat, Leide en Slingerweg.
Kerstshuttle
Bezoekers kunnen tijdens de kerstweekends en -nocturnes ook gratis gebruikmaken van de kerstshuttle. De shuttles zullen een vast traject volgen en zorgen voor een comfortabele en vlotte rit tussen de randparkings en het centrum.
Shop & go plaatsen
Halle telt zo’n 50 Shop & Go parkeerplaatsen waar je 30 minuten gratis kan parkeren. Een ticket nemen of je parkeerschijf leggen is hier niet nodig, parkeersensoren registreren je uur van aankomst en vertrek. Zo vind je altijd plek in de buurt van je favoriete handelszaak voor een snelle boodschap.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief