Wanneer het Hallerbos je nieuwe werkplek wordt…

C21

Wanneer het Hallerbos je nieuwe werkplek wordt…

Eva_halle
 

Na 22 jaar in grote financiële instellingen in Brussel te hebben gewerkt, besliste  Eva Mosselmans om het roer om te gooien en van het Hallerbos haar nieuwe werkplek te maken.

Eva startte op 1 januari 2023, na 10 jaar yogales geven in bijberoep, als fulltime zelfstandig coach in en via de natuur.
Loopbaanbegeleiding, personal coaching, welzijnscoaching en Japanse yoga zijn een aantal van haar activiteiten. 
Het Hallerbos, het jaagpad langs het kanaal, de Warrande, de Berendries en het Malkoffdomein zijn een aantal van haar nieuwe werkplekken.
De shift in haar carrière nam een stroomversnelling tijdens en na corona. De versnelde evolutie naar werken op afstand met uitsluitend en soms doorlopend online meetings vanuit de huiskamer, zorgde voor minder connectie met mensen buiten en op het werk, minder verplaatsingen (van en naar het werk maar ook binnen het  kantoor) en minder bewegen.
Bewegen, verbinden met mensen, verbinden met de natuur en met je authentieke zelf is daarom de basis van de coaching en yoga bij Flow Strong, opgericht door Eva.
Bewegen in de natuur zorgt niet alleen voor een vermindering van negatieve emoties zoals stress, angst en depressief denken, het zorgt er ook voor dat je beslissingen kan nemen die meer in lijn zijn met je authentieke zelf, waardoor de keuzes die je maakt in je leven op termijn werkbaar zijn voor jou en je toelaten om in balans te blijven.
Op die manier wil Eva mensen, onafhankelijk van hun achtergrond of fysieke mogelijkheden, helpen om de sterkste versie van zichzelf te worden op 3 niveaus: body, mind & energie.
Meer info over de activiteiten van Eva kan je vinden op haar website: Home (flowstrong.be)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief