Hallenaren kunnen nu ook videobellen met een stadsmedewerker

C21

Hallenaren kunnen nu ook videobellen met een stadsmedewerker

Scherm__afbeelding_2023-01-12_om_21
 

Burgers en ondernemers kunnen voor bepaalde producten en diensten nu ook via een videogesprek terecht bij de stad. Op die manier combineren we het gemak van digitaal contact met de menselijke service en expertise van de stadsmedewerkers. Uiteraard blijven de gebruikelijke fysieke afspraken ook steeds mogelijk.
Wil je een nieuwe handelszaak opstarten? Je huwelijksaangifte in orde brengen? Uitleg en advies over een omgevingsvergunning krijgen? Dan kan je dat vanaf nu ook doen via een videogesprek met een deskundige van de stad. De medewerkers staan je graag (digitaal) te woord.
Maak je afspraak online
Een afspraak maken kan eenvoudig via de website, op de desbetreffende productpagina’s. De knop ‘Plan een videogesprek’ brengt je naar een online agenda waar je je voorkeursmoment kan aangeven. Eens ingediend, ontvang je een e-mail met een uitnodigingslink om op de datum van de afspraak toe te treden tot het videogesprek.
Verdere uitbreiding van de digitale balie
Videobellen kan momenteel voor een aantal producten waarbij een adviesgesprek noodzakelijk is. Bij een positieve evaluatie zal het in de toekomst voor nog meer producten en diensten mogelijk zijn om een videogesprek in te plannen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief