Eerste algemene kennisquiz bij VK Tes Allemoe Da Ni in HALLE

C21

Eerste algemene kennisquiz bij VK Tes Allemoe Da Ni in HALLE

Uitnodiging_quiz_-_2022
 

De Halse vriendenkring VK Tes Allemoe Da Ni organiseert voor de allereerste keer een algemene kennisquiz in JC Stroppen. De carnavalsvereniging wil hiermee haar werking nieuw leven inblazen. 

“We zaten even in een dipje na het vertrek van een aantal leden en het overlijden van onze voorzitter, maar in zijn nagedachtenis en met nieuwe moed willen we er opnieuw helemaal voor gaan!”, klinkt het bij de vereniging. “We gaan niet verder als groep, maar zullen wel nog als vriendenkring deelnemen aan Carnaval Halle, vandaar dat we deze quiz organiseren om onze “kas” wat aan te spekken en onze werking opnieuw te lanceren.”

De eerste Tes Allemoe Da Ni Quiz gaat door op zaterdag 11 februari 2023 in Jeugdcentrum Stroppen (Guido Gezellestraat 38, 1500 Halle) en start om 20 uur stipt (deuren openen om 19 uur). Deelnemers kunnen zich inschrijven via tesallemoedani@hotmail.com of via het online formulier: https://forms.gle/1wmJuJer7LgECGrAA. Het inschrijvingsgeld van 20 euro per ploeg kan ter plaatse betaald worden. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief