HALLE – Voorstelling nieuw album van St-Katharina in Villa Servais op 4 februari 2023

C21

HALLE – Voorstelling nieuw album van St-Katharina in Villa Servais op 4 februari 2023

Mini_band___geert
 
Synesthesia-highres
 

 Op 4 februari staan de deuren groot open in de Villa Servais voor de voorstelling van het nieuwe album 'SYNESTHESIA' van de Halse alternatieve rock band St-Katharina.

St-Katharina smelt naadloos genadeloze gitaren - die doen denken aan Pixies en Sonic Youth - samen met een zalvende cello. ST Katharina serveert je hier weer een andere invulling van de cello en blijft trouw aan de immer naar vernieuwing zoekende geest van de 19de eeuwse meester-cellist François Servais. 

St-Katharina is een van de patroonheiligen van de stad Halle maar ook de straat waarin Axel Jacobs (zang, gitaar) en Ann Els De Smet (zang, cello, basgitaar, synth) sinds 2016 hun nummers smeden en via de bekende platformen als Spotify wereldwijd uitbrengen. Simon Crombé (drum) en Bieke (zang, gitaar, synth) vervoegden enkele jaren later de rangen. Wil je meer weten over de band kan je terecht op hun website www.st-katharina.be.

Ze zijn bijzonder trots om, na het uitbrengen van een aantal EP’s en singles, hun eerste volledige album te kunnen voorstellen in dit prachtig gerenoveerde historische pand en hun steentje kunnen bijdragen om de villa na een veel te lange periode van stilte opnieuw te vullen met muziek.

Afspraak op zaterdag 04 februari 2023 om 20u00 Villa Servais! Tickets kosten 9€ en kunnen besteld worden via stkatharina.weticket.com.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2023
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief