Blijf plakken in HALLE via de nieuwe toerismewebsite www.visithalle.be!

C21

Blijf plakken in HALLE via de nieuwe toerismewebsite www.visithalle.be!

Scherm__afbeelding_2023-02-02_om_16
 

De stad Halle lanceert met trots haar nieuwe en verbeterde toerismewebsite www.visithalle.be. Dit is dé plek voor alle inspiratie, praktische info en (groeps)reservaties tijdens een bezoek aan Halle.
Seizoenen vol trekpleisters
Of je nu Hallenaar bent of bezoeker, een gezin met kinderen of een groep volwassenen, de website www.visithalle.be biedt je een overzicht van het vaste en variabele aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden in en rondom de stad. Naast de bijzondere trekpleisters zoals de Sint-Martinusbasiliek, het adembenemende Hallerbos of de unieke muurschildering 'Het Betoverde Bos', vind je er ook het uitgebreide wandel- en fietsaanbod. In elk seizoen valt er wel wat te beleven in onze stad langs de Zenne!
Tips om te overnachten en lekker te eten
Ontdek bovendien de mooiste plekjes om te overnachten, want onze stad bezit enkele pareltjes aan hotels en B&B’s. Inspiratie nodig voor een snelle hap, een uitgebreide lunch of de lekkerste streekgerechten als diner? Lees onze tips! Zo vertellen we je bijvoorbeeld welke 5 streekproducten je zeker moet geprobeerd hebben bij een bezoek aan Halle.
Surfen volgens doelgroep
De website is beschikbaar in drie talen, Nederlands, Frans en Engels, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, met verschillende categorieën en doelgroepen, zodat iedereen snel de activiteiten kan vinden die hen interesseren. De online referentie om jouw volgende bezoek te blijven plakken in Halle? Dat is www.visithalle.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

MArc Sluys | 01 apr 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 29 mrt 2023
Marc Sluys | 28 mrt 2023

archief