S-Plus Bond A. Van Acker HALLE stelt erebestuur aan

C21

S-Plus Bond A. Van Acker HALLE stelt erebestuur aan

Scherm__afbeelding_2023-03-06_om_10
 

De S-Plus Bond “A. Van Acker”, de socialistische seniorenvereniging van Halle, nam afgelopen weekend burgemeester Marc Snoeck (Vooruit), Martine Lemonnier en Monique Vanbellinghen op als ereleden in haar bestuur. 

“We stelden burgemeester Marc Snoeck aan als erevoorzitter, mevrouw Martine Lemonnier en mevrouw Monique Vanbellinghen kregen dan weer de titel van erebestuurslid.”, vertelt Arno Pirolo, huidig voorzitter van de vereniging. 

“Marc werd voorzitter van onze vereniging in 1989 en zou dit ook blijven voor de komende 30 jaar. Onder zijn leiding groeide onze vereniging uit van een klein seniorenclubje met 28 leden naar de (op dat moment) op één na grootste seniorenvereniging van Halle en omstreken. Maar liefst 281 leden telde de vereniging op het moment dat hij zijn vertrek aankondigde, een hele prestatie. Zeker als je rekening houdt met het gegeven dat de werking van deze vereniging, die op dat moment dat hij het voorzitterschap zou overnemen al 37 jaar bestond, toch wel aan de slabbakkende kant was.”, stelt Pirolo.

“Hij werd hierin jarenlang trouw bijgestaan door zijn liefhebbende echtgenote Martine Lemonnier, die tevens 30 jaar mee in het bestuur zat. Het grote succes dat onze vereniging op dit moment kent, is dus zeker en vast ook aan haar te danken. Wat we echter ook niet mogen vergeten, is dat er geen vervolg is aan een verhaal zonder een begin… Vandaar dat we ook Monique Vanbellinghen op gepaste wijze willen eren. Haar echtgenoot, Louis Decuyper, was namelijk ook 15 jaar lang voorzitter van onze vereniging. Zelf was ze in die periode dus ook zeer actief en heeft ze meegebouwd aan de toekomst van deze prachtige seniorenbond, waarop we allemaal zo trots zijn. Ze is trouwens tot op de dag van vandaag nog altijd lid.”, aldus Pirolo. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 19 mrt 2023
Marc Sluys | 18 mrt 2023
Marc Sluys | 16 mrt 2023

archief