Wielrenner Siebe Roesems uit HALLE organiseert eerste Hill Climb in de streek

C21

Wielrenner Siebe Roesems uit HALLE organiseert eerste Hill Climb in de streek

Image1
 

Altijd al eens willen deelnemen aan een echte tijdrit? Zit er een competitiebeestje in jou verstopt? Of wil je gewoon een leuke en sportieve zondagnamiddag beleven? Schrijf je dan in via deze link en kom naar de Hill Climb op 16 april vanaf 13u. 
Een Hill Climb is een offroad klimtijdrit waar iedereen met een fiets kan en mag aan deelnemen. In het Verenigd Koninkrijk is dit al zeer ingeburgerd maar in onze contreien is dit nog niet bekend. 
Siebe Roesems, wielrenner bij het Alpecin-Deceuninck team van Matthieu Van der Poel, vond dat het tijd was om hier verandering in te brengen. Voor zijn studies Bedrijfsmanagement, optie sport- en cultuurmanagement, aan de Thomas More Hogeschool moet hij dit jaar een echt event organiseren van A tot Z. Na een brainstorm vond hij in fiets- en coffeebar Falco uit Halle de geschikte partner om in de eerste Hill Climb te organiseren in de streek. 
Op 16 april kan je deelnemen aan dit event dat plaatsvindt aan zaal Lindegroen te Buizingen. Zowel mannen, vrouwen als kids +12 jaar kunnen deelnemen. De winnaar kroont zicht tot King en Queen of the Kluis en verkrijgt eeuwige roem als eerste winnaar van dit event. Het gaat er professioneel aan toe met officiële tijdsmeting met een transponder maar toch mag dit de recreatievelingen niet afschrikken. Het is namelijk de bedoeling om er een fijne en sportieve namiddag van te maken. Tevens kan je ervoor zorgen dat een student-wielrenner zijn opdracht voor school met succes afwerkt. De Amstel Gold Race kan gevolgd worden op groot scherm en er zijn goodies voor alle deelnemers. 
Volgende sponsors sprongen al mee op de kar en zorgen er voor dat het event alvast een goeie start heeft gehad:

ü  Falco fiets- en coffeebar te Halle

ü  B&B Casa la Escapada te Benissa (Spanje)

ü  Café De Fazant te Halle

ü  Hairfashion Agna te Schepdaal

ü  Ijsbolleke

ü  KBC Halle

ü  Immo Pické te Sint-Pieters-Leeuw

Meer info kan je vinden via de Facebookpaging: King of the Kluis

Inschrijven kan via de website van de officiële tijdsmeting, Kraftman chronotiming: Inschrijving

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief