Verenigde Handelaars HALLE halen paarse bloemenpracht naar de binnenstad

C21

Verenigde Handelaars HALLE halen paarse bloemenpracht naar de binnenstad

Bluebellstreet_1
 

De Verenigde Handelaars Halle (VHH) halen in april de paarse bloemenpracht uit het Hallerbos naar het centrum van de stad. Ze toveren de Hoornstraat om tot ‘Bluebellstreet’.

Elk jaar lokken de paarse boshyacinten duizenden wandelaars naar het Hallerbos. Dat inspireert de handelaars in Halle tot een leuke actie. Ze dopen in april de Hoornstraat, in de volksmond gekend als het ‘Vissestrotje’, om tot ‘Bluebellstreet’. Wandelen door het straatje dat de Grote Markt en de Beestenmarkt verbindt zal een unieke ervaring zijn.
Animatie voor jong en oud
e kan vanaf zaterdag 1 april om 14 uur door de Bluebellstreet wandelen. De VHH voorziet dan animatie voor jong en oud. De grond, de gevels en zelfs de lucht kleuren er paars dankzij lichteffecten, verf en andere attributen. En er hoort natuurlijk passende muziek bij. Je kan het al raden: ‘Purple Rain’ van Prince zal die dag zeker door de boxen galmen.
Bezoekje aan de binnenstad
Met extra animatie in de binnenstad willen de handelaars de wandelaars in het Hallerbos uitnodigen om zeker af te zakken naar het centrum van de stad. De gezellige horecazaken, leuke winkels en verschillende bezienswaardigheden op wandelafstand van elkaar zijn dan ook beslist een bezoekje waard!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 01 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 31 mei 2023
Devogeleer Emile | 31 mei 2023
Marc Sluys | 29 mei 2023

archief