Wie tovert oude post HALLE om tot wereldcafé?

C21

Wie tovert oude post HALLE om tot wereldcafé?

Scherm__afbeelding_2023-05-11_om_22
 

Tijdens november wereldmaand vind je in de oude post elk jaar het wereldcafé: een gezellige plek waar verenigingen allerlei activiteiten organiseren en waar mensen napraten. Ook dit jaar zoekt de stad naar een lokale vzw om het wereldcafé in te richten. Geïnteresseerden kunnen tot en met maandag 26 juni 2023 hun voorstel indienen.
Wereldcafé als polyvalente ontmoetingsplaats
Tijdens november wereldmaand zetten we diversiteit en duurzaamheid in onze stad in de kijker. Een hele maand lang organiseren verenigingen en vrijwilligers activiteiten, met logistieke en organisatorische ondersteuning van stad Halle. Het wereldcafé in de oude post is dan een vaste waarde. Je kan er tijdens de maand november terecht voor concerten, lezingen, ontbijten en workshops.
Gezocht: lokale vereniging die wereldcafé wil inrichten!
Om de ruimte van de oude post tijdelijk om te toveren tot wereldcafé zoekt de stad opnieuw een lokale vzw. Bedoeling is dat het een plek wordt in een huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Verder is er nood aan een flexibele inrichting die aangepast kan worden aan diverse situaties, zoals meubels die vlot verplaatsbaar en makkelijk te stapelen zijn. Uiteraard moet de inkleding van het wereldcafé ook stroken met de waarden van november wereldmaand: duurzaamheid, toegankelijkheid en lokale binding staan centraal. Denk bijvoorbeeld aan gerecupereerde materialen, samenwerkingen met lokale kunstenaars en een lage drempel voor verschillende doelgroepen.
Zo dien je als lokale vzw je kandidatuur in:
Je kan je kandidatuur inzenden tot en met maandag 26 juni 2023. Stuur hiervoor een uitgewerkt voorstel via mail naar nadege.goeman@halle.be en gonda.sanders@halle.be of lever het af op de dienst gelijke kansen (sociaal huis, auguste demaeghtlaan 38, 1500 halle). Een voorstel bestaat uit maximaal 2 a4-blaadjes met tekst en  een schets of moodboard.

De volledige opdracht en meer informatie vind je op www.halle.be/november-wereldmaand/inrichting-wereldcafe

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 29 mei 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief