Week van de Valpreventie doet bewoners en medewerkers Zonnig Huis HALLE samen bewegen

C21

Week van de Valpreventie doet bewoners en medewerkers Zonnig Huis HALLE samen bewegen

Scherm__afbeelding_2023-05-11_om_22
 

Ter gelegenheid van de Week van de Valpreventie wandelden medewerkers en bewoners van het woonzorgcentrum Zonnig Huis samen heel wat kilometers bij elkaar op de atletiekpiste van sportcomplex De Bres. Om hun actie te vieren, kwam er zelfs een heuse fanfare aan te pas.
Thema: ‘Beweeg je leven lang’
De medewerkers van het Zonnig Huis organiseerden tijdens de Week van de Valpreventie activiteiten in het jaarthema ‘Beweeg je leven lang’. Samen met de bewoners wandelden ze zoveel mogelijk kilometers bij elkaar. Het hoogtepunt van de week vond plaats op woensdagnamiddag 3 mei. Dan wandelden ze onder begeleiding van een fanfare naar De Bres. Een 100-tal personen palmden de atletiekpiste in en dreven het aantal kilometer de hoogte in. De bewoners die het meeste kilometers aflegden kregen een mooie prijs.
Zorgcafés
Op het maandelijks zorgcafé werd het thema ook belicht. Tijdens die ontmoetingsmomenten worden telkens onderwerpen besproken die te maken hebben met gezondheidspreventie. Ze vinden plaats op drie locaties: in De Lemoon in Lembeek en in de Pasja en in Ten Hove in Halle. De praatcafés zijn toegankelijk voor iedereen. Voor meer info over de volgende edities kan je mailen naar els.peetroons@halle.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 29 mei 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief