HALLE bouwt stevig Eurovisiesongfestivalfeestje

C21

HALLE bouwt stevig Eurovisiesongfestivalfeestje

Scherm__afbeelding_2023-05-12_om_09
 

Zaterdag 13 mei wordt café Lamme Gisj in Halle door Hallemaal Gelijk omgebouwd tot een kleurrijk Eurovisioncafé waar je het Eurovisiesongfestival kan beleven vanop de eerste rij. 

Halle Calling
Vanaf 18u brengen we iedereen op de juiste temperatuur met het radioprogramma ‘Halle Calling’, ook live te volgen op Radio Victoria 105.2 fm en www.radiovictoria.be. Met bekende en minder bekende stadsgenoten wikken en wegen we de kanshebbers. Maar we blikken ook terug. Want iedereen bewaart wel fijne jeugdherinneringen aan Het Eurovisiesongfestival. Verwacht je dus aan een muzikale mix met songfestivalhits uit een ver of minder verleden. Presentatie: Christophe Pickaert, Stefaan Demol & Geert Vanhassel. 

Oekraïense en Britse lekkernijen
Een stevig feestje begin je best met een stevige maaltijd. Hallemaal Gelijk kiest tijdens Halle Calling dan ook altijd voor culinaire specialiteiten uit het gastland dat het Eurovisiesongfestival organiseert. Door de oorlog in Oekraïne wordt het Songfestival dit jaar in het Verenigd Koninkrijk gehouden. Dus zocht café Lamme Gisj een Oekraïense en Britse kok. En dat zorgt ongetwijfeld voor een wel zeer gevarieerd menu.

Eurovisiesongfestival op groot scherm
Vanaf 21u zenden we het Eurovisiesongfestival uit op groot scherm. En na afloop is er nog een stevige afterparty met de beste danshits van het songfestival. 

Hoed gedaan Gustaph!
Het belooft een extra spannende avond worden nu Gustaph voor België een ticket afdwong voor de grote finale met zijn Because of you. Aan supporters zal hij zaterdag in Halle geen gebrek hebben.  Bovendien is er een link tussen Hallemaal Gelijk en Gustaph. 

‘Because of you’ is immers een positieve strijdsong over de aanvaarding van jezelf en zijn wie je bent. Precies datgene waar ook Hallemaal Gelijk voor ijvert. Om dit in onze stad visueel zichtbaar te maken, realiseerden we als eerste in Vlaams-Brabant een regenboogzebrapad. De inhuldigingsplechtigheid werd toen muzikaal opgeluisterd door ... jawel Alloul Jaouad. En laat dat nu net de tekstschrijver zijn van Because of You. Hallemaal Gelijk wenst Gustaph en Jaouad Alloul dan ook heel veel succes! 

Halle Calling is een organisatie van Hallemaal Gelijk, café Lamme Gisj en Radio Victoria.

Volg Hallemaal Gelijk!

Ook benieuwd naar onze andere activiteiten? 

·       Je vindt ons op Facebook.com/HallemaalGelijk.be.  

·       We houden onze sympathisanten ook regelmatig op de hoogte via onze nieuwsbrief. Interesse? Schrijf je via HallemaalGelijk@gmail.com

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 29 mei 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief