Ouders en kinderen ontdekken nieuwe interactieve gezinswandeling in HALLE

C21

Ouders en kinderen ontdekken nieuwe interactieve gezinswandeling in HALLE

Scherm__afbeelding_2023-05-17_om_18
 

Halle lanceert een leuke interactieve gezinswandeling. Jong en oud ontdekken speelplekjes in Halle en voeren samen leuke opdrachten uit. Basiel en verschillende gezinnen trokken deze week al op pad.
De wandeling is 2,5 km lang en doet 5 leuke speelplekjes in de stad aan. Kinderen ravotten onder andere in de speeltuin aan De Bres of ontdekken de verfrissende waterspeeltuin aan Nederhem. Maar is er meer. Zo bewegen ouders samen met hun kinderen dankzij een interactief element.
Opdrachten voor het hele gezin
Op het parcours krijg je namelijk 10 opdrachten voorgeschoteld. Je scant hiervoor de QR-codes op de infopanelen met je smartphone en je kan meteen aan de slag. Wie de smartphone liever thuis laat kan de wandelfolder oppikken in het toerismekantoor (Grote Markt 1), Jong in Halle (Leide 3) en bij de sportdienst (Monseigneur Senciestraat 13).
Speeltuinkaart als basis voor route
Met de interactieve gezinswandeling wil Halle jong en oud samen laten bewegen. Het initiatief past in de campagne #sportersbelevenmeer van Sport Vlaanderen. De speeltuinkaart diende als basis voor de wandeling. Het is de bedoeling om ook in de andere deelgemeenten interactieve gezinswandelingen uit te stippelen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2023
Marc Sluys | 31 mei 2023
Devogeleer Emile | 31 mei 2023
Marc Sluys | 29 mei 2023

archief