Aanpassing verkeerssituatie rond Misiabrug in HALLE

C21

Aanpassing verkeerssituatie rond Misiabrug in HALLE

Scherm__afbeelding_2023-05-23_om_15
 

Bijna een jaar na de opening van de Misiabrug in Halle is de verkeerssituatie in de omgeving onder de loep genomen. Na een evaluatie voert de stad nu een aantal aanpassingen door. 
Sinds de zomer van 2022 verbindt de Misiabrug het Bevrijdingsplein met de stationsomgeving. Een jaar na de opening van deze belangrijke verkeersader in Halle leidt een grondige evaluatie van de verkeerssituatie tot enkele aanpassingen.
De aanpassingen op een rijtje
 - De snelheidsbeperking tot 30 kilometer per uur op de Vogelpers tussen de Misiabrug en de Sint-Rochusstraat wordt naar 50 kilometer per uur gebracht.  - De aanwezigheid van fietspaden laat dat toe en het zorgt voor meer duidelijkheid voor alle weggebruikers
- Het verkeer mag voortaan links afslaan vanaf de Suikerkaai om de Misiabrug op te rijden.
 - Verkeer dat vanuit de K. Elisabethlaan komt en richting Bevrijdingsplein wil, mag voortaan links afslaan op de Vogelpers en zo de Misiabrug oprijden.
 - Fietsers mogen voortaan het fietspad langs de Vogelpers langs de kant van de huizen in de twee richtingengebruiken vanaf de kruising met de Sint-Rochusstraat tot de Vogelpers nr. 27. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 28 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief