Welkom op de inwonersdrink op zondag 25 juni in het Albertpark in HALLE

C21

Welkom op de inwonersdrink op zondag 25 juni in het Albertpark in HALLE

Img_6795
 

Na het grote succes van de allereerste inwonersdrink vorig jaar, trakteert Halle zijn inwoners opnieuw op een gezellige namiddag. Op zondag 25 juni 2023 is iedereen vanaf 11u welkom in het Albertpark voor een drankje, muziek en gezellige babbels!
In 2019 leverde de oproep ‘idee ZKT stad’ het leuke voorstel op om een inwonersdrink te organiseren: een samenkomst met een gratis drankje georganiseerd door de stad voor al haar inwoners. Vorig jaar was de eerste editie eindelijk een feit na corona. Het was een groot succes en daarom trakteert de stad opnieuw. Dit jaar vormt het Albertpark het decor op zondag 25 juni van 11u tot 14u. Mega Mindy, Wim Soutaer & Charles van Domburg, en de Fanfarettes zorgen voor de muziek. Naast een gratis drankje kan je in de Parklaan ook terecht voor lekkere hapjes (betalend) bij de verschillende foodtrucks. Kom zeker langs voor een supergezellige namiddag voor jong en oud vol babbels en muziek!
Op het programma:

  • 11u: toespraak door schepen Merckx
  • Fanfarettes
  • 11u30 – 12u: Mega Mindy
  • Fanfarettes
  • 12u30u – 13u15: Wim Soutaer & Charles van Domburg
  • Fanfarettes
  • 14u: einde

Ook braderie en Erfgoedzondag
Nog een extra reden nodig om af te zakken naar het Halse stadscentrum? Op zondag 25 juni is het ook Erfgoedzondag in onze stad van 13u tot 17u, met een opendeurdag in de schatkamer van de Sint-Martinusbasiliek en het museum den Ast. Bovendien openen ook de winkels ’s namiddags hun deuren tijdens de jaarlijkse braderie.
Verkeershinder
De stad roept op om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of het openbaar vervoer af te zakken naar het Albertpark. Door de opstelling van de foodtrucks in de Parklaan en het podium in de Basiliekstraat, zal het verkeer hinder ondervinden tussen 8u en 17u.

  • De Parklaan en de Basiliekstraat (tussen Bospoortbrug en Parklaan) worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  • De bussen van De Lijn volgen tijdens de duur van de Inwonersdrink, en de opbouw en afbraak van het podium een omleiding. Zij rijden tussen 8u en 17u niet via de Arkenvest en schrappen tijdelijk hun bushaltes aan de Basiliekstraat, Arkenvest en Bergensesteenweg. Raadpleeg de website voor updates: www.delijn.be/nl/gemeente/halle
  • Naast de vaste fietsstallingen (zie kaartje: kaart.halle.be/fietsen) voorziet de stad ook extra stallingen met nadarhekken aan de ingang van het Albertpark (Basiliekstraat). Goed om weten: er wordt tijdens het evenement ook een stand voorzien waar je jouw fiets gratis kan laten graveren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief