Ladies’ Circle HALLE verkoopt lokale wijn voor het goede doel

C21

Ladies’ Circle HALLE verkoopt lokale wijn voor het goede doel

Scherm__afbeelding_2023-06-06_om_21
 

Ladies’ Circle Halle, een service club voor jonge vrouwen, organiseert voor het eerst een verkoop van lokale wijnen. In samenwerking met Domaine Holvast uit Asse bieden de dames ambachtelijke schuimwijn en rosé wijn aan. De opbrengst van de actie gaat naar lokale goede doelen.

 

‘Dankzij de opbrengst van onze vorige acties en in samenwerking met onze mannelijke tegenhanger, Ronde Tafel Halle, zijn we volop bezig met het bouwen van een schapenstal en overdekte buitenruimte op de kinderboerderij van Levenslust vzw in Schepdaal, een ‘doe-boerderij’ die de mogelijkheid biedt een therapeutische plaats zijn, waar kinderen graag vertoeven en zich vrij voelen, verbonden aan Levenslust vzw.’ vertelt voorzitster Kristien Degreve. ‘Daarnaast bezorgen we elk jaar in de kerstperiode geschenkpakketten aan lokale gezinnen in armoede via Brothers of Solidarity. Om dit soort acties te kunnen realiseren organiseren we dit jaar voor de eerste keer een wijn verkoop,’ gaat Degreve verder,’ Daarvoor zijn we bijzonder trots om te kunnen samenwerken met Domaine Holvast. Deze ambachtelijke wijnmaker heeft meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van ambachtelijke Belgische topwijnen. We maakten samen een selectie uit zijn aanbod en kunnen naast een zomerse rosé wijn ‘Chloé’, ook 2 schuimwijnen aanbieden: de ‘Jurasse’, een zacht parelende schuimwijn met Geuze toets, en de ‘Denise’, een exclusieve rosé schuimwijn in gelimiteerde en genummerde uitgave als eerbetoon aan Denise Devreker-Wielemans, erelid voor het leven van Ladies’ Circle Belgium en lid van Ladies’ Circle Halle die vorig jaar overleed aan de gevolgen van multiple sclerose.

De wijn en schuimwijn kan besteld worden via de website van Ladies’ Circle Halle, www.lc11.be.

Spreekt dit soort acties je aan en heb je interesse om lid te worden van Ladies’ Circle Halle? Ben je een vrouw tussen 18 en 45 jaar en wil je jezelf graag inzetten voor goede doelen in een leuke en vriendschappelijke kring? Aarzel niet en contacteer de Ladies van Halle via LC11@ladiescircle.be!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 15 feb 2024
Marc Sluys | 13 feb 2024

archief