HALLE – 24 ste editie van de Stroppenconcerten beloofd opnieuw een topper te worden

C21

HALLE – 24 ste editie van de Stroppenconcerten beloofd opnieuw een topper te worden

Stropen_2023
 
Mv
 

Vanaf morgenavond 03 juli is het opnieuw acht maandagen ( 5 in juli en 3 in augustus) Stroppenconcerten, muziekliefhebbers kunnen er genieten van een ruime keuze van verschillende artiesten en groepen, de ene wat bekender dan de andere maar allemaal met heel veel muzikale kwaliteiten.

Nu maandag 03 juli is het Bucklefish – Mathias Vergels & Het goede voorbeeld die de aftrap mogen geven van de Stroppenconcerten 2023,

Bucklefish, wij zijn een jonge, ambitieuze vierkoppige band uit het pajottenland ontstaan in 2017. Begin 2019 waren ze runner-up in de wedstrijd Zennetoer, zijn ze te gast geweest bij Moon Sessions en mochten ze FestivHalle 2019 openen. Daar stopt het niet voor deze jonge opkomende band want eind 2019 kwam hun debuutsingle 'The Game' uit.’Darkness’ is nu de tweede single!

Naast gevierd acteur in de serie Thuis manifesteert Mathias Vergels zich meer en meer als zanger. Na zijn debuutplaat in 2020 trok hij zich terug en verzamelde een enthousiaste bende jonge muzikanten rond zichHet Goede Voorbeeld. Het nieuwe album laat een artiest horen die sterk gegroeid is, Mathias is klaar voor het komende festivalseizoen, met een stomende set waarin eigen werk en Nederlandstalige covers elkaar perfect aanvullen.

Als ook dit jaar de weergoden goed gezind zijn word ook deze editie een topper.

De organisatie vraagt ook dit jaar zoveel mogelijk de wagen thuis te laten en te voet of met de fiets te komen en zeker

GEEN eigen drank mee te brengen, de concerten zijn GRATIS, en dat willen we zo houdenhet is onze belangrijkste bron van inkomsten!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2023
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief