Medikliniek nodigt u uit voor een inspirerende opendeurdag vol gezondheidszorg en welzijn

C21

Medikliniek nodigt u uit voor een inspirerende opendeurdag vol gezondheidszorg en welzijn

Scherm__afbeelding_2023-07-03_om_16
 

Op zaterdag 8 juli 2023 zijn de deuren van de Medikliniek geopend van 14 tot 17 uur. Het wordt een feestelijke gelegenheid waarbij u kan kennismaken met hun buitengewone benadering van gezondheid en welzijn.
Medikliniek, gelegen aan de Auguste Demaeghtlaan 67 in Halle, biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder osteopathie, kindercoaching en counseling, mindfulness en hartcoherentie, kindergeneeskunde en dieetadvies. Hun ervaren team van professionals zet zich in om de hoogste kwaliteit gezondheidszorg te bieden, waarbij de gehele persoon in beschouwing wordt genomen om een optimale gezondheid te kunnen bekomen.
Tijdens de opendeurdag kan u kennismaken met de therapeuten en coaches van de Medikliniek. Er zullen doorlopend demonstraties zijn, verzorgd door onze osteopaten Koen en Mwayé, waarbij u kunt ervaren hoe zij werken en welke voordelen osteopathie kan bieden. Bovendien zullen de coaches en diëtiste informatieve presentaties geven over verschillende onderwerpen, zoals haalbaar diëten, voeding en sport, positief ouderschap en het doorbreken van belemmerende overtuigingen.
De opendeurdag begint om 14 uur en duurt tot 17 uur, en iedereen is van harte welkom om op elk gewenst moment binnen te komen. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen door de Tine Moonens, osteopaat en zaakvoerder, die u doorverwijst naar de juiste ruimte waar de therapeut aanwezig is waar uw interesse naar uitgaat. Daarnaast is er magische animatie voorzien door Mikki Moon, getalenteerd entertainer en kindergoochelaar, om jong en oud te vermaken.

Om deel te nemen aan dit uitzonderlijk evenement, kunt u uw aanwezigheid bevestigen via het Facebook-event:  fb.me/e/2RijrZpdtHoewel aanmelding niet verplicht is, is het organisatorisch welkom als u van tevoren laat weten dat u aanwezig zal zijn.

Bovendien biedt de Medikliniek een speciale korting op consultaties aan indien u de opendeurdag bijwoont, als een blijk van waardering voor uw interesse en komst.
Mis deze unieke kans niet om kennis te maken met de toegewijde specialisten van Medikliniek en ontdek hoe zij uw fysieke en mentale welzijn kunnen verbeteren. Nodig uw vrienden, familie en andere geïnteresseerden uit om samen met u deel te nemen aan deze inspirerende dag.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 15 feb 2024
Marc Sluys | 13 feb 2024

archief