Flip Kowlier viert Vlaamse Feestdag op de Grote Markt in HALLE

C21

Flip Kowlier viert Vlaamse Feestdag op de Grote Markt in HALLE

Scherm__afbeelding_2023-07-06_om_16
 

Op 11 juli vieren we in Halle feest ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag. Dat doen we op de Grote Markt waar we onder andere Westvlaming Flip Kowlier verwelkomen. In de Oude Post kan je die avond de expo ‘Het Wilde Denken’ meepikken.

We hopen dat we jullie allemaal op de Grote Markt ontmoeten op dinsdag 11 juli om samen de Vlaamse Feestdag te vieren. Vanaf 20u start het gratis programma. Na de 11 juli toespraak van burgemeester Marc Snoeck vertelt gastspreker Guy Tordeur, voorzitter van de vzw Kardinaal Cardijn, ons meer over Hallenaar Kardinaal Cardijn, die onlangs werd opgenomen in 'De Canon van Vlaanderen'.
Hits van Filip Kowlier
Flip Kowlier zorgt dit jaar voor de muzikale noot. Deze West-Vlaamse rapper heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Hij bevestigde zijn status al in vele gedaanten: solo, als lid van ‘t Hof van Commerce en Ertebrekers of als huisbandleider bij onder andere ‘De Ideale Wereld’ en ‘Jan Jaap op Zondag’. Verwacht je aan een resem hits en wondermooie nummers met het leven en de liefde als leidraad, doorspekt met subtiele humoristische knipogen.
Avondopening expo Het Wilde Denken
Breng die avond zeker ook eens een bezoekje aan de expo ‘Het Wilde Denken’ in de Oude Post. In deze unieke tentoonstelling stellen 14 masterstudenten van de richting interieurarchitectuur en hun professor Koen Deprez hun eindwerk voor. Ze werken rond iets dat hen al op jeugdige leeftijd bezig heeft gehouden en dat nog steeds doet. Dat resulteert in een bijzondere expo met verschillende kunstvormen. Je kan de expo bekijken van 17u tot 20u. De toegang is gratis. Alle info op www.vondel.be/11julifeest.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief