HALLE lanceert vernieuwde stadsapp

C21

HALLE lanceert vernieuwde stadsapp

Scherm__afbeelding_2023-09-08_om_17
 

Stad Halle lanceert deze week een nieuwe versie van de stadsapp. Met die applicatie verneem je als eerste nieuws van de stad, maak je afspraken met de stadsdiensten, doe je meldingen en veel meer. Bovendien kan je de app ook linken aan je burgerprofiel en eBox.
Meld een probleem
Hinder, sluikstorten of beschadigingen aan straten, pleinen en parken? Met het nieuwe meldingsformulier geef je alles zonder gedoe door, zowel anoniem als in je eigen naam.
Maak een afspraak
Je kan al heel wat producten, diensten, attesten en documenten digitaal aanvragen. Moet je toch naar het stadhuis? Bespaar tijd en maak moeiteloos een afspraak via de app.
Check de afvalkalender
Benieuwd wanneer pmd, restafval, papier en karton of gft precies opgehaald wordt? Raadpleeg de kalender voor jouw straat of voeg meteen alle data toe aan je agenda.
Nieuws heet van de naald
Wil je als eerste op de hoogte zijn van wat er in onze stad beweegt? Je vindt de nieuwsberichten in de app, maar ook waar er hinder is en waar er werken aan de gang zijn. Evenementen die je niet wil missen, kan je terugvinden en opslaan in je persoonlijke agenda. Je dossiers opvolgen via eBox hoort ook tot de mogelijkheden. Wil je attesten en vergunningen raadplegen of de status van je dossiers nakijken? Via een koppeling met jouw eBox krijg je alles te zien in de stadsapp.
Je eigen wallet
Bewaar persoonlijke documenten, attesten en kaarten in je digitale portefeuille. Vraag een attest aan via de app en bewaar die meteen veilig. Ook andere documenten voeg je gemakkelijk toe.
Overstappen met een update
Je installeert de app op je smartphone of tablet via de Play Store (Android) of App Store (Apple). Wie de oude app al installeerde, stapt met een update over naar de nieuwe app. Bovendien kan je jouw burgerprofiel linken aan de app via jouw Itsme-account. Dan kan je alle functies gebruiken.
Hulp nodig bij de installatie?
We verzamelden de meest gestelde vragen op www.halle.be/stadsapp. Je kan ook terecht in 1 van de digiplekken in Halle. Vrijwilligers helpen je er verder met al jouw digitale vragen. Surf naar www.halle.be/digiplek voor meer info.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief