Weesfietsenactie aan het station van HALLE op 28 september

C21

Weesfietsenactie aan het station van HALLE op 28 september

Scherm__afbeelding_2023-09-09_om_13
 

Op donderdag 28 september is opnieuw een weesfietsenactie aan het station van Halle gepland. Die dag worden alle fietsen die langere tijd niet zijn gebruikt uit de fietsenstalling verwijderd.
Stijgend aantal fietsers
Het aantal fietsers is de voorbije jaren fors gestegen in Halle. Daardoor gebruiken we met z’n allen vaker de fietsenstallingen in de stad, zeker aan het drukke station van Halle. Jammer genoeg staan er in deze fietsenstalling ook heel wat fietsen die langere tijd niet zijn gebruikt. In opdracht van het Fietspunt Halle en de NMBS zal Groep Intro die ‘weesfietsen’ verwijderen. Zo kunnen fietsers de fietsenstalling aan het station opnieuw optimaal benutten.
Eerst een label
Fietsen waarvan we vermoeden dat ze zijn achtergelaten, krijgen van medewerkers van Groep Intro een label in de weken voor de weesfietsenactie van 28 september. De fietsen die op de actiedag nog altijd gelabeld zijn, worden beschouwd als weesfietsen en verwijderd. De weesfietsenactie gebeurt voor alle duidelijkheid niet in de bewaakte Fietspunt-stalling uitgebaat door Groep Intro.
Is jouw fiets weg? Geen paniek!
Werd jouw fiets verwijderd tijdens de weesfietsenactie? Geen paniek! Alle fietsen worden nog 3 maanden bijgehouden in de Fiets Herstelplaats van Groep Intro in de Poststraat 5. Je kan hier elke weekdag terecht om je fiets op te halen van 8.30 uur tot 16.30u (op woensdag tot 19u). Nog vragen? Neem contact op met Groep Intro via het nummer 02 360 25 75.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief